Zašto je bitno provjeriti ima li nekretnina, koja se kupuje, uredne papire i zbog čega je važno kupovati samo nekretnine koje imaju uredne papire?
Da li bi ste kupili automobil koji nema saobraćajnu dozvolu??? Kod nas možete biti sigurni, jer mi za vas sve unaprijed provjeravamo!

Kupujte sigurno i sa zadovoljstvom.. nekretnineGOLDPrelijepa kuća u stilu Bosanske na četiri vode sa ljetnom kuhinjom i izuzetno lijepo uređenom avlijom i baštom

Oznaka : Gold "K"-253

 

Adresa :

Halilovića Sokak 2-A, prilaz kroz Prvomajsku ul. - Naselje "ZDENA",
79260 SANSKI MOST
Cijena : 72 000 KM

Zainteresovani ste? Kontaktiraj te svoga Agenta odmah za više detalja! :

Stambeni prostor : 131 m²
Zemljišna parcela : 1143 m²
Broj soba : 8
Broj etaža/sprat : 1
Broj kupatila : 2

 

„Bosanska kuća na četiri vode.."

 

 


 

OPIS NEKRETNINE: Na prodaju je "BOSANSKA KUĆA" sa pratećim objektima i izuzetno lijepo uređenom avlijom i baštom. Objekat se nalazi u Sanskom Mostu na veoma dobroj i mirnoj lokaciji za ugodno stanovanje u Halilovića Sokaku br. 2-A koji ima direktan pristup iz Prvomajske ul. Kuća faktički ima izlaz i na Prvomajsku ul.  Na zemljišnoj parceli velikoj  1143m2 izgrađena je prizemna bosanska kuća na četiri vode koja ima oko 80m2 stambene površine. Pored kuće na zemljištu je izgrađena ljetna kuhinja sa oko 40m2 stambenog prostora i jedna garaća od 20m2. Imanje posjeduje lijepo uređenu avliju i veliku baštu, obogačeno je sa prelijepim biljnim sadnicama i  zelenilom. Kuća je građena uz korištenje kvalitetnih materijala u svim fazama gradnje. Kuća posjeduje na spratu ploču i predviđena je eventualna nadogradnja. Raspored kuće je veoma dobar zbog dobre povezanosti svih prostorija iz predsoblja, te broja soba u odnosu na cjelokupnu kvadraturu, stambeni prostor je odlično rješen tako da stambeni prostor ima svoju odvojenu funkcionalnu upotrebu za spavanje od dnevnog boravka i sl. Kuća ima dobru sunčanu orjentaciju, velike prozore u svakoj prostoriji, osunčana je tokom cijelog dana i pruža ugodan i topao osjećaj. Čitavo imanje je ograđeno i međe sa komšijama su uređene.


Vaša nova nekretnina?


 

Stambena kuća je prizemna (sa pločom za nadogradnju) i ima oko 80m2 korisne stambene površine i sastoji se od: ulaza, kupatila, velikog dnevnog boravka sa kuhijom i trepezarijom, spavaće sobe, dječje sobe i kupatila.

Pored odlične i mirne lokacije, ovo imanje na poseban način krasi prednje uređeno dvorište i kasna stražnja bašta sa voćnjakom i velikim prostorom sa mirnom i intimnom atmosferom za odmor i relaksaciju.

S obzirom na lokaciju, kvadraturu, standard gradnje i unutrašnje uređenje, ponuđena nekretnina pruža sve uslove za ugodan, miran i komforan život.
CIJENA KUĆE: 80.000 KM * za pravog kupca postoji mogućnost odstupanja po ozbiljnom razgovoru i realnoj ponudi!


 

Pregled - po unaprijed zakazanom terminu.


 

 

KONTAKT:
Agent: Hadžić Denis
+387 61 782292
+387 37 685500
agencija@gold.ba


Svoje dopise i ponude možete slati pomoću formulara ispod (odgovor dobivate najkasnije u roku od 2h pregledajte svoje spam/junk poruke)

Kontaktirajte nas

[ Natrag ]

Dobrodošli na www.gold.ba

Agencija za nekretnine "GOLD"

79260 Sanski Most

Muse Ćazima Ćatića br. 3

(preko puta suda)

Tel/Fax: +387 37 685 500 (9-15h)

Denis Hadžić: +387 61 782 292 

Azra Alihodžić: +387 61 581 501

Dostupni i na: Viber i WhatsApp

facebook.com/nekretnineGOLD

Skype: nekretnineGOLD

agencija@gold.ba

www.gold.ba

Vaš agent u posredovanju nekretninama..

nekretnineGOLDPretraga

Porodične kuće


Notice: Undefined property: JDocumentRendererModule::$slideshowboxposition in /home/nekgol11/public_html/modules/mod_slideshow_pro/helper.php on line 150
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..