Kupoprodaja nekretnine za većinu nas predstavlja jedan od najvećih ekonomskih poduhvata u životu. Zbog toga koristite nekretnineGOLD kao svoga posrednika i možete biti sigurni da će se cijeli proces odvijati po zakonom propisanim pravilima što daje punu sigurnost Vama kao kupcu.

Iz naše ponude izdvajamo:

Kuće

Stanovi

Zemljišta



NA PRODAJU prelijepo porodično sa imanje sa stambeno-poslovnom kućom kojeg svi možemo poželjeti

Oznaka : Gold "K"-284

 

Adresa :

Naselje Šehovci 92,
79260 SANSKI MOST
Cijena : 150 000 KM

Zainteresovani ste? Kontaktiraj te svoga Agenta odmah za više detalja! :

Stambeni prostor : 300 m²
Zemljišna parcela : 1300 m²
Broj soba : 8
Broj etaža/sprat : 3
Broj kupatila : 2
Broj toaleta : 1

 

Prelijepo porodično imanje.. pročitajte detaljno!


OPIS NEKRETNINE: Na prodaju je velika, stambeno-poslovna kuća, koja u posjedu sadrži prelijepo, jako poželjno imanje, na  mirnoj lokaciji, nedaleko od centra grada. Objekat se nalazi u naselju Šehovci, tačnije na broju 92 ili u središnjem dijelu tog naselja. Lokacija je jako dobra a ujedno i jako mirna za stanovanje. Na prelijepom imanju veličine  1300m2 izgrađena je prelijepa, porodična kuća, sa ukupno preko 300m2 prostora od toga je - 200m2 stambene površine + 20m2 površine raspoređene na balkonima. Dok u prizemlju  imamo ukupno 70m2 poslonovog  prostora + 10m2 površine raspoređene na kotlovnicu i wc.  Kuća posjeduje poseban ulaz, odvojen od poslovnog prostora, s tim da ima i ulaz gdje se iz poslovnog prostora može ući u kuću. Iz prizemlja, putem stubišta ide se na  prvi sprat , veličine 100m2  podjeljen  na ogromni dnevni boravak, kuhinju i terpezariju, kupatilo i 2 balkona, dok na drugom spratu veličine 100m2  imamo četiri spavaće sobe od čega dvije veće roditeljske i dvije dječije, jedno kupatilo i dva balkona. Imanje posjeduje veoma lijepu parcelu (avlija i velika bašta). Bašta je obogaćena  veoma lijepim, mladim  sadnicama voća (oko 30 komada), prelijepom fontanom, klupama za ugodan odmor, a u večernjim satima možete uživati  u prelijepom  osvjetljenju ukupne idile. Kako je oko kuće sve lijepo i sa ukusom urađeno, tako je i unutar kuće urađeno sve sa ukusom i kvalitetom. Kuća ima centralno grijanje, koje je jako dobro urađeno. Štokovi u kući, vrata i parket je također nov, kao i namještaj, koji ostaje u kući ukoliko ga novi kupac želi preuzeti. Kuća ima dobru sunčanu orijntaciju, tokom cijelog dana je osunčana i pruža ugodan i topao osjećaj. Priključena je kanalizacija i gradska voda a kuća ima i prirodnu izvorsku vodu.

Poslovni prostor: u prizemlju je, kako je to gore već navedeno, poslovni prostor, registrovan i uveden u papire te pruža priliku novom kupcu za obavljanje svih vrta djelatnosti.


uselite odmah!


Lokacija: Kuća se nalazi na jako lijepoj lokaciji za ugodno i mirno stanovanje a ujedno nedaleko od centra grada (tačnije 2km) . Naselje odiše ugodnim i dobrim tempom života. U blizini se nalaze svi sadržaji potrebni za svakodnevni život. (trgovine, ugostiteljski objekti, dječja igrališta, škola i druge različite ustanove i prodajno-poslovni objekti).

Pored odlične i mirne lokacije, ovo imanje na poseban način krasi prednje super uređeno dvorište sa lijepim biljnim sadnicama i kasna  bašta sa velikim prostorom sa mirnom i intimnom atmosferom za odmor i relaksaciju.

S obzirom na lokaciju, kvadraturu, standard gradnje i unutrašnje uređenje, ponuđena nekretnina pruža sve uslove za ugodan, miran i komforan život jedne ili više porodica.

CIJENA KUĆE: 150.000 KM*

za pravog kupca postoji mogućnost odstupanja po ozbiljnom razgovoru i realnoj ponudi!


Pregled - po unaprijed zakazanom terminu.


KONTAKT:
Agent: Hadžić Denis
+387 61 782292
+387 37 685500
agencija@gold.ba


Svoje dopise i ponude možete slati pomoću formulara ispod (odgovor dobivate najkasnije u roku od 2h pregledajte svoje spam/junk poruke)

[ Natrag ]

Dobrodošli na www.gold.ba

Agencija za nekretnine "GOLD"

79260 Sanski Most

Muse Ćazima Ćatića br. 3

(Alije Izetbegovića br. 3)

(preko puta suda)

Tel/Fax: +387 37 685 500 (9-15h)

Denis Hadžić: +387 61 782 292 

Azra Hadžić: +387 61 581 501

Dostupni i na: Viber i WhatsApp

facebook.com/nekretnineGOLD

instagram.com/nekretnine.GOLD

agencija@gold.ba

www.gold.ba

Vaš agent u posredovanju nekretninama..

nekretnineGOLD



Pretraga

Porodične kuće

  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..
  • Kliknite za detalje..