Kupoprodaja nekretnine za većinu nas predstavlja jedan od najvećih ekonomskih poduhvata u životu. Zbog toga koristite nekretnineGOLD kao svoga posrednika i možete biti sigurni da će se cijeli proces odvijati po zakonom propisanim pravilima što daje punu sigurnost Vama kao kupcu.Lijepo dizajnirana i odmah useljiva porodična kuća sa centralnim grijanjem i komotnom parcelom u Željezničkom naselju

Oznaka : Gold "K"-633

 

Adresa :

Željezničko naselje bb - iza novog FIS-a,
79260 SANSKI MOST
Cijena : 178 000 KM

Zainteresovani ste? Kontaktiraj te svoga Agenta odmah za više detalja! :

Stambeni prostor : 290 m²
Zemljišna parcela : 785 m²
Broj soba : 9
Broj etaža/sprat : 2
Broj kupatila : 2

 

 

OPIS NEKRETNINE: Poštovani kupci, na prodaju je porodična kuća novije gradnje, koja se nalazi u Sanskom Mostu, u Željezničkom naselju locirana iza marketa FIS. Na zemljišnoj parceli velikoj 785 m2 izgrađena je ova kuća na dvije etaže. Kuća je građena uz korištenje najkvalitetnih materijala u svim fazama gradnje i realizacije projekta. Objekat je sagrađen u skladu sa projektnom dokumentacijom, papirologija je uredna 1/1. Pregledom na objekat se može sa lakoćom utvrditi da su izvedeni građevinsko zanatski radovi na objektu visokog kvaliteta i da način i stepen održavanja objekta je visoko primjeran. Stambeni prostor je odlično rješen tako da stambeni prostor ima svoju odvojenu funkcionalnu upotrebu za spavanje od dnevnog boravka i sl. Kuća ima dobru sunčanu orijentaciju, osunčana je tokom cijelog dana i pruža ugodan i topao osjećaj. Interijer kuće je izuzetno lijep i moderno uređen, odmah je useljiva bez dodatnog ulaganja u nju. Kuća posjeduje centralno grijanje, kombinovano na kruto gorivo ili lož ulje. Avlija je potpuno uređena.

RASPORED: Na prvoj etaži kuće prostire se hodnik iz kojeg se ulazi u veliki dnevni boravak sa izlazom na terasu, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, radna soba sa studiom, vešeraj te stubište za sprat. Na drugoj etaži kuće nalazi se velika galerija, četiri spavaće sobe, garderober, kupatilo i dvije terase. U prizemlju objekta je garaža i kotlovnica sa zasebnim ulazom.


 

 

S obzirom na lokaciju, kvadraturu, standard gradnje i unutrašnje uređenje, ponuđena nekretnina pruža sve uslove za ugodan, miran i komforan život jedne ili više porodica.

 


Pregled - po unaprijed zakazanom terminu.

 


  

KONTAKT:
Agenti: Hadžić Denis i Alihodžić Azra
+387 61 782292

+387 61 581501

+387 37 685500
agencija@gold.ba


Svoje dopise i ponude možete slati pomoću formulara ispod (odgovor dobivate najkasnije u roku od 2h pregledajte svoje spam/junk poruke)

Kontaktirajte nas

[ Natrag ]

Dobrodošli na www.gold.ba

Agencija za nekretnine "GOLD"

79260 Sanski Most

Muse Ćazima Ćatića br. 3

(preko puta suda)

Tel/Fax: +387 37 685 500 (9-15h)

Denis Hadžić: +387 61 782 292 

Azra Alihodžić: +387 61 581 501

Dostupni i na: Viber i WhatsApp

facebook.com/nekretnineGOLD

Skype: nekretnineGOLD

agencija@gold.ba

www.gold.ba

Vaš agent u posredovanju nekretninama..

nekretnineGOLDPretraga

Porodične kuće


Notice: Undefined property: JDocumentRendererModule::$slideshowboxposition in /home/nekgol11/public_html/modules/mod_slideshow_pro/helper.php on line 150
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..
 • Kliknite za detalje..